Afspraak maken Gehoortest Webshop

Oticon Opn hoortoestel

Hoogwaardig en constant 360⁰ geluid

Met een Oticon Opn hoortoestel hoef je geen feestje meer over te slaan! Je kunt er namelijk alle geluiden in 360 graden om je heen duidelijk horen, ook in de meest rumoerige omgeving. Hierdoor neem je weer moeiteloos deel aan elk gesprek, waar dan ook. Het kleine, onzichtbare gehoorapparaat biedt een uitstekende geluidskwaliteit.

‘Met een hoortoestel van DeciBel haal je het maximale uit je leven.’

Is de Oticon Opn hét gehoorapparaat voor jou?

Als onafhankelijke audicien gaan we uit van jouw behoeften en leefstijl bij de keuze voor een gehoorapparaat. Met persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding koop je bij ons het voor jou beste hoortoestel. Met alle drie de merken die wij het meest verkopen, Widex, Oticon en Resound, hebben wij uitstekende ervaringen. 

Gratis gehoortest Maak direct een afspraak

Overzicht Oticon hoortoestellen

Stel je vraag aan deciBel Hoortoestellen

Aanhef *

Van deciBel wordt iedereen blij!

deciBel Hoortoestellen is dé onafhankelijke audicien in het Groene Hart, waar persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding voorop staat. Waar kunnen wij jou mee helpen?

Maak een afspraakGratis gehoortest

Corona protocol deciBel Hoortoestellen

Per 2 april zijn onze openingstijden tijdelijk aangepast wegens het corona virus naar 10:00-15:00. Binnen deze openingstijden kunt u alleen op afspraak de winkel betreden. Binnen deze tijd nemen wij alle maatregelen om u veilig te helpen volgens de RIVM richtlijnen, opgesteld door de audiciensbranche.

Meer informatie

Voor mensen met een actief leven
Contact