Afspraak maken Gehoortest Webshop

Widex hoortoestel

Elk geluidsdetail horen

Een Widex hoortoestel vangt een heel breed bereik aan geluid op, zodat je elk geluidsdetail goed kunt horen. Van hoog tot laag en van hard tot zacht. Waar je ook bent en wat je ook doet; je hebt met dit gehoorapparaat altijd een fantastisch geluid. Jouw actieve leven kun je weer moeiteloos oppakken!

‘Geen ‘ok hoortoestel’, maar het beste hoortoestel.’

Is een Widex gehoorapparaat voor jou de beste optie?

Als onafhankelijke audicien gaan we uit van jouw behoeften en leefstijl bij de keuze voor een gehoorapparaat. Met persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding koop je bij ons het voor jou beste hoortoestel. Met alle drie de merken die wij het meest verkopen, Widex, Oticon en Resound, hebben wij uitstekende ervaringen. 

Gratis gehoortest Maak direct een afspraak

Stel je vraag aan deciBel Hoortoestellen

Aanhef *

Van deciBel wordt iedereen blij!

deciBel Hoortoestellen is dé onafhankelijke audicien in het Groene Hart, waar persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding voorop staat. Waar kunnen wij jou mee helpen?

Maak een afspraakGratis gehoortest

Wij staan voor u klaar, ook nu

Ondanks de getroffen coronamaatregelen staan wij voor u klaar. Helaas is het niet meer mogelijk om zonder afspraak uw gehoor te laten testen. Voor een kleine stop, zoals het halen van batterijen, is het wel mogelijk om één van onze winkels te betreden. Let op: een mondkapje is altijd verplicht!

Afspraak maken

Voor mensen met een actief leven
Contact