Afspraak maken Gehoortest Webshop

TV & radio hulpmiddelen

Altijd genieten van tv-programma’s en muziek

Er zijn twee verschillende systemen om jouw tv of geluidsapparatuur beter te kunnen horen, namelijk infrarood en FM. Met deze handige hulpmiddelen kun je altijd genieten van tv-programma’s en muziek.

Met of zonder hoortoestel

Wanneer je een hoortoestel gebruikt, dan kun je het geluid rechtstreeks op je hoortoestel op de T-stand ontvangen. Draag je geen hoortoestel, dan kun je het geluid horen via een draadloze kinbeugel ontvanger, een soort omgekeerde koptelefoon.

Welk tv & radio hulpmiddel kiezen?

Wij zijn dé onafhankelijke audicien in het Groene Hart waar iedereen graag komt vanwege de persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding. Ook voor uitgebreid advies over de aanschaf van tv & radio hulpmiddelen kun je bij ons terecht. Met onze hoor hulpmiddelen blijf je volop in het leven staan. 

Bezoek één van onze hoorwinkels Maak direct een afspraak

Stel je vraag aan deciBel Hoortoestellen

Aanhef *

Van deciBel wordt iedereen blij!

deciBel Hoortoestellen is dé onafhankelijke audicien in het Groene Hart, waar persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding voorop staat. Waar kunnen wij jou mee helpen?

Maak een afspraakGratis gehoortest

Corona protocol deciBel Hoortoestellen

Per 2 april zijn onze openingstijden tijdelijk aangepast wegens het corona virus naar 10:00-15:00. Binnen deze openingstijden kunt u alleen op afspraak de winkel betreden. Binnen deze tijd nemen wij alle maatregelen om u veilig te helpen volgens de RIVM richtlijnen, opgesteld door de audiciensbranche.

Meer informatie

Voor mensen met een actief leven
Contact