Afspraak maken Gehoortest Webshop

Begeleiding door de beste audiciens

Altijd verzekerd van complete service

Iedereen komt graag bij ons vanwege onze persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding. Wij gaan altijd voor de hoogste kwaliteit in horen met het hoortoestel dat volledig past bij jouw wensen en leefstijl!

‘Wij kennen onze klanten persoonlijk.’

De beste zorg vanaf de gehoortest tot na de aanschaf van je hoortoestel

 • Stap 1: Gehoortest
  Doordat wij alleen 100% gediplomeerde triage-audiciens hebben, kun je vaak zonder bezoek aan de KNO-arts bij ons terecht. Wij nemen de tijd voor een gehoortest en geven je uitgebreide voorlichting en antwoord op al je vragen.
 • Stap 2: Doorverwijzing naar KNO-arts of Audiologisch Centrum
  Afhankelijk van de uitkomst van de gehoortest en jouw zorgverzekeraar helpen wij je zonder doorverwijzing verder óf verwijzen we je via de huisarts door naar een KNO-arts of audiologisch centrum.
 • Stap 3: Intake met audicien
  Tijdens het intakegesprek brengen onze audiciens samen met jou in kaart wat de huidige klachten en wensen zijn en welke hooroplossingen daarbij passen. Jouw persoonlijke situatie is ons uitgangspunt.
 • Stap 4: Proefperiode
  Bij ons mag je je gehoorapparaat eerst uitproberen. Indien gewenst mag je daarna ook nog andere apparaten testen, totdat het best mogelijke resultaat is bereikt.
 • Stap 5: Financiële afwikkeling
  Veel mensen denken dat ze verplicht zijn om een hoortoestel te kiezen dat door de zorgverzekeraar wordt vergoed. Je hebt echter altijd de keuze om zelf een hoortoestel uit te zoeken! Wij kunnen je informeren over deze mogelijkheid. Waarom zou je genoegen nemen met een ‘ok hoortoestel’?
 • Stap 6: Service & onderhoud
  Behalve in onze hoorwinkels zijn onze audiciens ook wekelijks of maandelijks te vinden op verschillende serviceadressen. Zo zijn we altijd in de buurt voor service en onderhoud aan jouw gehoorapparaat.

Maak direct een afspraak

Stel je vraag aan deciBel Hoortoestellen

Aanhef *

Van deciBel wordt iedereen blij!

deciBel Hoortoestellen is dé onafhankelijke audicien in het Groene Hart, waar persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding voorop staat. Waar kunnen wij jou mee helpen?

Maak een afspraakGratis gehoortest

Wij staan voor u klaar, ook nu

Ondanks de getroffen coronamaatregelen staan wij voor u klaar. Helaas is het niet meer mogelijk om zonder afspraak uw gehoor te laten testen. Voor een kleine stop, zoals het halen van batterijen, is het wel mogelijk om één van onze winkels te betreden. Let op: een mondkapje is altijd verplicht!

Afspraak maken

Voor mensen met een actief leven
Contact