Afspraak maken Gehoortest Webshop

Oticon Opn S hoortoestel

Weergaloze weergave door razendsnelle geluidsverwerking

Met de Oticon Opn S kiest u voor een van de meest geavanceerde hoortoestellen van vandaag. Een hoortoestel dat het omgevingsgeluid in lastige luisteromgevingen natuurgetrouw naar de achtergrond weet te dringen en dat voorzien is van ultrasnelle verwerkingstechnologie die geluid vrijwel direct tot in perfectie doorgeeft. In vergelijking met de Oticon Opn levert de allernieuwste ‘S’ generatie zelfs 15% beter spraakverstaan, 30% meer spraakinformatie en 10% minder luisterinspanning.

Geluiden onderscheiden en herkennen 

De Oticon Opn S verbindt de toesteldrager weer met de buitenwereld, zonder enige ruis en kans op feedback, en laat deze gericht van elk geluidsdetail optimaal genieten. De toegepaste technologie maakt het mogelijk de richting van het geluid doeltreffend te bepalen en filtert op slimme wijze tussen achtergrond- en voorgrondgeluiden. Daardoor weet het toestel allerlei onderscheid aan te brengen in meerstemmige omgevingen waardoor u ze herkent. 

Een greep uit de verdere plusplunten:

  • De Opn S hoortoestellen zijn rechtstreeks te verbinden met de iPhone en meerdere Android apparaten, voor gebruik als headset bij het bellen of het streamen van muziek en video.
  • Heeft een oplaadbare versie met lithium-ion batterij.
  • Komt met een speciale app voor o.a. de volumeregeling, het wisselen van programma’s en het checken van de status van de batterij.

Meer informatie

Als onafhankelijke audicien gaan we uit van jouw behoeften en leefstijl bij de keuze voor een gehoorapparaat. Met persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding koop je bij ons het voor jou beste hoortoestel. In één van onze winkels vertellen u graag meer over deze en de vele andere pluspunten van de Oticon Opn S. Of kom deze unieke geluidservaring meteen vrijblijvend testen.

Gratis gehoortest Maak direct een afspraak

Stel je vraag aan deciBel Hoortoestellen

Aanhef *

Van deciBel wordt iedereen blij!

deciBel Hoortoestellen is dé onafhankelijke audicien in het Groene Hart, waar persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding voorop staat. Waar kunnen wij jou mee helpen?

Maak een afspraakGratis gehoortest

Wij staan voor u klaar, ook nu

Ondanks de getroffen coronamaatregelen staan wij voor u klaar. Helaas is het niet meer mogelijk om zonder afspraak uw gehoor te laten testen. Voor een kleine stop, zoals het halen van batterijen, is het wel mogelijk om één van onze winkels te betreden. Let op: een mondkapje is altijd verplicht!

Afspraak maken

Voor mensen met een actief leven
Contact