Afspraak maken Gehoortest Webshop

Welkom bij deciBel Hoortoestellen

De audicien voor mensen met een actief leven

Wanneer horen steeds slechter gaat, maar je wilt wel je actieve leven blijven leiden, dan is deciBel Hoortoestellen voor jou het juiste adres. Onze audiciens leveren namelijk het perfecte op maat gemaakte gehoorapparaat, zodat je nooit iets hoeft te missen.

Onafhankelijke audicien

deciBel Hoortoestellen is dé onafhankelijke audicien in het Groene Hart. Wij gaan altijd voor de hoogste kwaliteit in horen met het hoortoestel dat volledig past bij jouw wensen en leefstijl! Wij leveren geen ‘ok hoortoestel’, maar het voor jou beste toestel.

Triage-audiciens

Doordat wij alleen 100% gediplomeerde triage-audiciens hebben, kun je vaak zonder bezoek aan de KNO-arts bij ons terecht.

Altijd in de buurt

Behalve in onze hoorwinkels in Mijdrecht, Woerden en IJsselstein zijn onze audiciens ook wekelijks of maandelijks te vinden bij verschillende serviceadressen. Zo zijn we altijd in de buurt voor service en onderhoud aan jouw gehoorapparaat.

Wij leren jou eerst kennen

Jouw leefstijl en gehoorprobleem zijn ons uitgangspunt, zodat wij uitgebreid de tijd nemen om jou eerst te leren kennen. Zo brengen we goed in kaart wat jouw individuele behoeften zijn.

Van deciBel wordt iedereen blij!

  • Wij verdiepen ons in jouw leefstijl
  • Zodat we jouw individuele behoeften kennen
  • Zo leveren we de beste maatwerkoplossing voor jouw gehoorprobleem
  • Je mag je hoortoestel eerst uitproberen
  • En je wordt intensief begeleid door één vaste contactpersoon

Maak direct een afspraak

Stel je vraag aan deciBel Hoortoestellen

Aanhef *

Van deciBel wordt iedereen blij!

deciBel Hoortoestellen is dé onafhankelijke audicien in het Groene Hart, waar persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding voorop staat. Waar kunnen wij jou mee helpen?

Maak een afspraakGratis gehoortest

Voor mensen met een actief leven
Contact