Afspraak maken Gehoortest Webshop

Ringleidingen voor slechthorenden

TV en radio op het door jou gewenste volume

Met een ringleiding kun je het signaal van tv en radio, zonder bijgeluiden uit de omgeving, met je hoortoestel opvangen. Het voordeel is dat je het door jou gewenste volume zelf kunt instellen zonder dat andere gezinsleden last hebben van een tv of radio die te hard staat.

‘De techniek gaat sneller vooruit, dan je gehoor achteruit.’

Hoe werkt een ringleiding?

Een ringleidingsysteem bestaat uit een inductielus en een ringleidingversterker die door middel van een scartkabel of met audiosnoeren op de tv of geluidsinstallatie wordt aangesloten. Binnen de lus wordt een magnetisch veld opgewekt. Door je hoortoestel op de T-stand of MT-stand te zetten, kun de aangesloten geluidsbron erop beluisteren.

De voor jou geschikte ringleiding

Wij zijn dé onafhankelijke audicien in het Groene Hart waar iedereen graag komt vanwege de persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding. Ook voor uitgebreid advies over de aanschaf van een ringleiding kun je bij ons terecht. Het is ons doel dat jij je actieve leven kunt behouden!

Bezoek één van onze hoorwinkels Maak direct een afspraak

Stel je vraag aan deciBel Hoortoestellen

Aanhef *

Van deciBel wordt iedereen blij!

deciBel Hoortoestellen is dé onafhankelijke audicien in het Groene Hart, waar persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding voorop staat. Waar kunnen wij jou mee helpen?

Maak een afspraakGratis gehoortest

Voor mensen met een actief leven
Contact