Afspraak maken Gehoortest Webshop

Starkey hoortoestel

Vanzelfsprekend in goed horen

Sta weer volop in het leven met de innovatieve technologie van Starkey hoortoestellen. Als een van de meest gerenommeerde ontwikkelaars in hooroplossingen biedt Starkey voor iedereen de mogelijkheid weer volop in het leven te staan. Door weer gewoon goed te horen. Onder alle omstandigheden. Van maatwerk onzichtbare hoortoestellen tot geavanceerde hooroplossingen met ingebouwde slimme sensoren, smartphone compatibiliteit en een keur aan digitale koppelingen; ontdek de mogelijkheden van Starkey bij deciBel.

‘Met een hoortoestel van Starkey haal je het maximale uit je leven.’

Is Starkey hét gehoorapparaat voor jou?

Als onafhankelijke audicien gaan we uit van jouw behoeften en leefstijl bij de keuze voor een gehoorapparaat. Met persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding koop je bij ons het voor jou beste hoortoestel. 

Gratis gehoortest Maak direct een afspraak

Stel je vraag aan deciBel Hoortoestellen

Aanhef *

Van deciBel wordt iedereen blij!

deciBel Hoortoestellen is dé onafhankelijke audicien in het Groene Hart, waar persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding voorop staat. Waar kunnen wij jou mee helpen?

Maak een afspraakGratis gehoortest

Wij staan voor u klaar, ook nu

Ondanks de getroffen coronamaatregelen staan wij voor u klaar. Helaas is het niet meer mogelijk om zonder afspraak uw gehoor te laten testen. Voor een kleine stop, zoals het halen van batterijen, is het wel mogelijk om één van onze winkels te betreden. Let op: een mondkapje is altijd verplicht!

Afspraak maken

Voor mensen met een actief leven
Contact