De historie van deciBel Hoortoestellen

Sinds 2003 gevestigd in Mijdrecht

Met de ervaring die Carmen Los en Koen Vernooij hadden opgedaan bij een andere zelfstandige audicien besloten zij samen een eigen audicienwinkel op te richten. Na het in kaart brengen van alle audiciens in Nederland, kozen zij voor Mijdrecht, en was de eerste "deciBel" winkel een feit.

Mei 2007: de eerste uitbreiding in Woerden

Al snel bleek deze stap een groot succes doordat kwaliteit en service voorop stond en nog steeds staat. Deze ontwikkeling kwam ten gehore bij de KNO-artsen van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden en dat resulteerde dat deciBel vanaf februari 2004 meerdere dagen per week de service uitbreidde naar de beschikbare ruimte van de poli KNO. Hierdoor was de eerste personeelsuitbreiding tevens een feit. Toen er plannen waren om een Zorgpassage te bouwen aan het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis werd deciBel Hoortoestellen gevraagd om hier een winkel te vestigen.

In mei 2007 werden de winkels in de Zorgpassage opgeleverd en, na een verbouwing, ging op 1 augustus 2007 de tweede vestiging open. Een schitterende locatie in de centrale hal van het ziekenhuis samen met andere zorgverleners. De goede en prettige samenwerking met de KNO-artsen zorgen ervoor dat alle hoorzorg hier onder één dak valt.

Mei 2009: opening in Montfoort

Begin mei 2009 vestigde deciBel Hoortoestellen zich voor twee dagen per week (op maandag en donderdag) in het pas geopende Medisch Centrum Hofplein in Montfoort.

November 2009: opening in IJsselstein

In november 2009 werd IJsselstein toegevoegd aan de lijst van vestigingen en werd een oud monumentaal pand volledig gerenoveerd om er vervolgens een deciBel Hoortoestellen vestiging te openen. Deze winkel is uitgerust in een vernieuwde huisstijl die helemaal past bij deciBel Hoortoestellen. Het komende jaar zullen ook de bestaande vestigingen deze uitstraling krijgen.

December 2010: opening in Gouda

De nieuwste deciBel Hoortoestellen vestiging werd in december 2010 geopend in Winkelcentrum Bloemendaal in Gouda. In dit geheel gerenoveerde en uitgebreide winkelcentrum is deciBel Hoortoestellen gevestigd op de eerste verdieping en is uitgevoerd in de hierboven genoemde nieuwe huisstijl.

Diverse serviceadressen

Daarnaast zijn er in de loop van de jaren diverse serviceadressen ontstaan waar deciBel naar behoefte van de klant wekelijks of maandelijks zitting houdt.

Waarborgen van kwaliteit en service

Behalve uitbreiding in vestigingsplaatsen, is deciBel Hoortoestellen continu bezig om de kwaliteit en service hoog te houden. Dit houdt o.a. in dat zij gediplomeerde audiciens in dienst hebben, die meerdere keren per jaar bijscholing volgen om over parate kennis te beschikken. deciBel Hoortoestellen is tevens aangesloten bij HoorProfs, een groep van zelfstandige audiciens die voor kwaliteit gaan en hebben zij het keurmerk “Erkend Audicien”.

Vraag het aan de deciBel audiciens

Naam: *
 
Telefoon: *
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 
* verplicht veld
deciBel Hoortoestellen, de vakaudicien in uw regio
Kennismaken

IJsselstein

Jan vd Heydenweg 2
3401 RH IJsselstein
tel: 030 - 688 54 00
Bezoek deciBel

Serviceadressen

Onze service adressen zijn altijd in de buurt voor hulp en advies
Bekijk onze serviceadressen

Mijdrecht

Raadhuislaan 7
3641 EG Mijdrecht
tel: 0297 - 214 686
Bezoek deciBel

Aangesloten bij

Hoor Profs
StAr

Woerden

Polanerbaan 2
3447 GN Woerden
tel: 0348 - 433 999
Bezoek deciBel
Copyright © 2018 - deciBel Hoortoestellen B.V. Privacyverklaring