Afspraak maken Gehoortest Webshop

Corona protocol deciBel Hoortoestellen

Openingstijden

Onze openingstijden zijn weer normaal. U kunt ons vanaf 09:00 tot 17:00 bezoeken. Binnen deze openingstijden kunt u alleen op afspraak de winkel betreden, er is dan ook tijdelijk geen inloopspreekuur meer!

Binnen de aangepaste openingstijden nemen wij alle maatregelen om u veilig te helpen volgens de RIVM richtlijnen, opgesteld door de audiciensbranche.

Indien u verkoudheidsklachten of koorts heeft, verzoeken wij u een bestaande afspraak te annuleren en uit te stellen tot een later moment. Onze medewerkers zullen na elk klantencontact hun handen wassen en de contactmomenten zoveel mogelijk beperken.

Klein onderhoud aan uw gehoorapparaat nodig?

Voor klein onderhoud aan uw hoortoestel of het ophalen van een bestelling kan u ons gewoon bezoeken zoals u gewend was. Twijfelt u of het klein onderhoud is? U kan ons binnen de openingstijden altijd bellen. 

Stel je vraag aan deciBel Hoortoestellen

Aanhef *

Van deciBel wordt iedereen blij!

deciBel Hoortoestellen is dé onafhankelijke audicien in het Groene Hart, waar persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding voorop staat. Waar kunnen wij jou mee helpen?

Maak een afspraakGratis gehoortest

Wij staan voor u klaar, ook nu

Ondanks de getroffen coronamaatregelen staan wij voor u klaar. Helaas is het niet meer mogelijk om zonder afspraak uw gehoor te laten testen. Voor een kleine stop, zoals het halen van batterijen, is het wel mogelijk om één van onze winkels te betreden. Let op: een mondkapje is altijd verplicht!

Afspraak maken

Voor mensen met een actief leven
Contact