Audicien van het jaar 2014

Hoorwinkel Woerden Over deciBel Hoortoestellen

DeciBel audicien Peter Priem

Audicien Peter Priem van deciBel Hoortoestellen is uitgekozen tot audicien van het jaar 2014. Voor het zevende jaar op rij is een panel van zeven onafhankelijke sectorprofessionals bij elkaar gekomen om de winnaar van de felbegeerde prijs te bepalen.

Goede zorg van de audicien

De wedstrijd, die wordt gehouden in een partnerschap tussen Rayovac, de maker van 's werelds toonaangevende gehoorapparaatbatterijen, Audio Infos Magazine en de European Hearing Instrument Manufacturers Association (EHIMA), steunt op nominaties van patiënten die een uitzonderlijk goede zorg van hun audicien hebben ervaren.

Toegewijd topaudicien

Peters toewijding tot zijn patiënten en zijn bijkomende steun aan Rode Kruis hebben panelleden ertoe doen besluiten hem te bekronen tot de winnaar van de prestigieuze prijs.

Voorgedragen door patiënt

Peter Priem is voorgedragen door zijn patiënt Nico Klever. Nico beschrijft Peter als een uitzonderlijk klantvriendelijke, humoristische en bijzonder gedegen audicien. In de voordracht stelt Nico: “Peter bekommert zich altijd om hoe het met je gaat en probeert er steeds voor te zorgen dat je gehoorapparaat voldoet aan al je wensen. Bovendien geeft hij uitstekend advies en is hij altijd bereikbaar. Hij gaat op een schitterende manier met iedereen om.”

Wilt u geholpen worden door de audicien van het jaar?

Peter Priem is werkzaam in onze hoorwinkel in Woerden gevestigd Zuwe Poort Ziekenhuis. Bezoek onze hoorwinkel in Woerden

Vraag het aan de deciBel audiciens

Naam: *
 
Telefoon: *
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 
* verplicht veld
deciBel Hoortoestellen, de vakaudicien in uw regio
Kennismaken

IJsselstein

Jan vd Heydenweg 2
3401 RH IJsselstein
tel: 030 - 688 54 00
Bezoek deciBel

Serviceadressen

Onze service adressen zijn altijd in de buurt voor hulp en advies
Bekijk onze serviceadressen

Mijdrecht

Raadhuislaan 7
3641 EG Mijdrecht
tel: 0297 - 214 686
Bezoek deciBel

Aangesloten bij

Hoor Profs
StAr

Woerden

Polanerbaan 2
3447 GN Woerden
tel: 0348 - 433 999
Bezoek deciBel
Copyright © 2018 - deciBel Hoortoestellen B.V. Privacyverklaring